Бонжур, Седмица на модата в Париж! Модната феерия стартира на 26

...
Бонжур, Седмица на модата в Париж! Модната феерия стартира на 26
Коментари Харесай

Бонжур, Париж! Мода и знаменитости се срещат в най-романтичния град

Бонжур, Седмица на модата в Париж! Модната приказност започва на 26 септември и продължава до 4 октомври. За това издание на Седмицата на модата в Париж са регистрирани повече от 100 френски и интернационалните марки. Почти всички фешън къщи са избрали физическите дeфилета. Сред тях са " Диор ", " Шанел ", Баленсиага ", " Стела Маккартни ", " Том Браун ", " Исей Мияке ". Ето един взор към присъстващите звезди и всички най-яростни визии.
Прочетете още
Британката Виктория Бекъм за първи път се включва в парижкия календар. 



Няколко звезди се появиха на шоуто на Dior на 27 септември, в това число Маги Джиленхал, която носеше шикозна черна рокля. 

Дефилето на " Балмен " от Парижката седмица на модата бе величествен вечерен модно-музикален фестивал - благотворителен театър с присъединяване на звезди, най-новите фешън творения и осъществявания, а най-после на подиума се качи и певицата Шер. Тя се разноски по котешката пътечка, облечена в прилепващ гащеризон в сребристо и черно в композиция с обувки на платформи.



Бела Хадид дефилира на ревюто на Burberry, наблягайки стройните си крайници със светлосиня дантелена визия.  Наоми Кембъл също е част от ревюто на Burberry, облечена в монохромни облекла, а на краката си носи... джапанки.



Облечена в черна мини рокля, черно пухкаво палто и токчета на краката Кейт Мос театралничи за Saint Laurent.

Кара Делевин уважи починалия Карл Лагерфелд, присъствайки на празненство в негова чест. Английският модел и актриса показа сбирката си Cara Loves Karl.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР